Tankstasjoner - Aromdekor
Tankstasjoner med AdBlue®

Den optimale løsningen – din maskinpark har alltid tilgang til AdBlue med høy kvalitet. Produsert i Skandinavias mest moderne anlegg og transportert til deg med våre egne biler, når det passer deg best.

Automatisk overvåking av nivået og påfylling

Med pejlesystemet vårt overvåker vi nivået av AdBlue® hos deg, og når det er dags kommer vi og fyller på. Vi passer på at virksomheten alltid ruller og at den gjør det med optimalt drivstofforbruk til minst mulig innvirkning på miljøet. Smart og praktisk.

Kontakt oss for leveringsavtale med tank

Inngå en leveringsavtale på 36 måneder og lei en tank som passer deres behov. Ring 96 90 13 10 eller fyll i informasjonen nedenfor, så hjelper vi deg med en god deal.

 

Tankstasjoner hos deg

Vi skreddersyr logistikkløsninger til kundene. Vi hjelper deg med å finne ut hva som passer dere og deres behov, og det resulterer i en kostnadseffektiv håndtering og sikker lagring av AdBlue®, på plass hos deg. Vi har tanker i forskjellige størrelser, til både innendørs- og utendørsbruk. Se alle våre tankstasjoner her.

AdBlue tanker godkjent for videresalg,
2 000 – 15 000 L

Er du interessert i en AdBlue tank som er godkjent for videresalg? Vi har flere ulike alternativ å tilby med kapasitet på mellom 2 000 – 15 000 L. Ta kontakt for mer informasjon, ring 96 90 13 10 eller post@aromdekor.no

Hold deg informert, abonnér på vårt nyhetsbrev