1 februar, 2017

Arom-dekor Kemi AB kjøper 80% av aksjene i norske Merco AS.

Mercos reise fortsetter, nå sammen med svenske eiere, Arom-dekor Kemi AB som 31012017 har kjøpt 80% av aksjene i Merco AS. Siden starten 2004 har det skjedd mye hos Merco, firmaet har utviklet produktsortimentet, ansatt flere medarbeidere og vokst kraftig. I dag er Merco en av Norges ledende leverandører av NOx reduksjonsmiddelet AdBlue og rengjøringsmiddel til tunge kjøretøy. Merco tilbyr alle typer av rengjøringsmiddel og smøremiddel til industrien.

«Business-as-usual»!

Sammen med Arom-dekor Kemi AB skal vi ytterligere styrke våre posisjoner på det norske markedet. Arom-dekor Kemi AB er i dag en av Skandinavias ledende leverandører av NOx-reduksjonsmiddelet AdBlue, og for andre kjemikalier som spylevæske, glykol og rengjøringsprodukter. Med Skandinavias mest moderne produksjonsanleggning og en veldig bra oppbygd logistikk, regner vi med at Arom-dekor kan skape mange positive synergier for Mercos kunder. Kontaktinformasjon til Merco blir uendret og Ole Øen fortsetter som adm.dir. for firmaet.

-Jeg er veldig takknemlig for årene som har gått og den spennende reisen som vi har vært med på, og ser nå veldig mye fram til og jobbe med gjengen på Arom-dekor, sier Ole Øen, adm.dir og deleier.

-Ole og firmaets ansatte har på et imponerende sett utviklet firmaet til å bli en av de ledende leverandørene av AdBlue i Norge. Vi er glade og stolte over at vi sammen med Ole og øvrige medarbeidere fortsetter og utvikle firmaet og styrke firmaets posisjon på markedet. Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid med våre kunder og leverandører, avslutter Christian Lundell, Arom-dekor Kemi AB.

Kontakt;

Merco AS: Ole Øen tel: +47 91 58 59 60, ole@merco.no

Arom-dekor Kemi AB: Christian Lundell tel: +46 320 609 75, christian@aromdekor.se