27 september, 2016

Arom-dekor Kemi lager Sveriges første spylevæske som er godkjent av Naturskyddsföreningen!

For første gangen har Naturskyddsföreningen godkjent en spylevæske som «Bra miljøvalg». Prosessen for og tilpasse spylevæsken til de strenge miljøkravene har vært målrettet og lang. Seks måneder tok det å gå gjennom prosessen for å få Arom-dekors spylevæske miljømerket av Naturskyddsföreningen.

«Vi har ambisjonen at alltid ligge et steg føre», sier Christian Lundell, adm.dir. for Arom-dekor Kemi.»

Etanolen er organisk fremstillt og biologisk nedbrytbar. For å få være et «Bra Miljøvalg» må produktet bevare det biologiske mangfoldet og menneskets helse får ikke trues. I dag er Arom-dekors spylevæske AdProLine den eneste på markedet som er merket med «Bra Miljøvalg».

«Det morsomste er at spylevæskens egenskaper når det gjelder frysebeskyttelse, skånsomhet mot lakken, vindusviskerblad, lister og andre deler på bilen, har bare blitt bedre etter at den er tilpasset miljøet. Til og med lukten har blitt bedre», sier Christian Lundell med stolt stemme.