Det er full fart i utviklingen hos Arom-dekor Kemi! - Aromdekor

31 august, 2018

Det er full fart i utviklingen hos Arom-dekor Kemi!


Med økt trykk på markedet og at vi kontinuerlig vokser blir vi flere, og vi omorganiserer oss for og møte forventningene fra våre kunder. Dette innebærer både nyansettelser og en del omorganisasjoner på noen avdelinger i firmaet.

Anders Hilderseth har jobbet i mange år hos Arom-dekor Kemi. Anders har jobbet i produksjonen og det siste året med salgssupport, som gjør at han kjenner firmaet bra. Nå tar han et nytt steg i Arom-dekor og kommer jobbe med innkjøp.

Tony Hamzo er en av to nye medarbeidere på Arom-dekor Kemi og jobber i produksjonen. Han har med seg spesialkompetanse innen kontroll og teknologi. Tony har jobbet hos Flügger Farge før han kom til Arom-dekor Kemi.

Viktoria Bengtsson er den andre av våre nye medarbeidere, og hun har jobbet i Borås kommune, der hun i månge år har jobbet i en barnehage. Viktoria kommer og ta over etter Emma på kundeservice.

Emma Haglund jobber fortsatt i firmaet, men tar steget over til salg- og markedsføringsavdelingen. Emmas bakgrunn på kundeservice gjør at hun kjenner de fleste av våre nåværende kunder bra, og dessuten så er hun dyktig på våre produkter og tjenester.