96 90 13 10             post@aromdekor.no

Event

Søk

Inloggad som:

Ny kund

Glemt passord

Angi e-postadressen din og klikk på "Send". Innloggingsopplysningene dine blir sendt til e-posten din.

VÅRT VERDIGRUNNLAG

FLEKSIBLE

Vi skal være kjent for at vi arbeider på en ukomplisert måte med korte beslutningsveier. Vi skal være lydhøre for kundenes interesser og se på disse som utfordringer, ikke hindringer. Et fleksibelt selskap skaper spenning og dynamikk, samtidig som kundenes ønsker oppnås. Vi ser muligheter i alle hendelser.

PERSONLIGE

Vi skal være et personlig selskap. Gjennom en ærlig og direkte dialog med hverandre, kundene våre og leverandører skal vi skape og opprettholde langvarige og gode relasjoner.

UTVIKLENDE

Et selskap som står for utvikling på alle plan, internt og eksternt. Et selskap som står for like verdier og muligheter for alle til å utvikle seg og ha innflytelse. Vi ønsker å være en arbeidsplass hvor personalet trives og der vi investerer i fremtiden gjennom utvikling av effektive og resirkulerende løsninger samt fremtidssikre produktområder.  Vi skal arbeide for at alle skal føle glede på jobben. 

RESPEKT

Vi skal ha respekt overfor hverandre, og vi skal ha respekt overfor oppdraget vårt. Arom-dekor Kemi skal være en arbeidsplass man ønsker å gå til.

MANGFOLD

Arom-dekor Kemi er et selskap som står for mangfold og ser på forskjellig opphav, bakgrunn og erfaring som en ressurs som gir selskapet større kompetanse og bredde.