Arom-dekor Kemi’s første Svanemerkede produkter er nå klare! - Aromdekor

9 mars, 2020

Arom-dekor Kemi’s første Svanemerkede produkter er nå klare!


Arom-dekor’s utviklingsavdeling jobber stadig med å utvikle, foredle og forbedre sortimentet. Den siste tiden har det vært stort fokus på miljøarbeidet rundt de nye produktene for vaskehaller og nå er de klare,
disse er nå merket med Svanen. Produktene selges under Arom-dekor Kemi’s eget varemerke AdProLine®, som innbefatter kjøretøyskjemikalier av høyeste kvalitet. AdProLine® er utviklet av profesjonelle for profesjonelle.

”Vi kan nå med stolthet presentere fire nye produkter i vårt sortiment, alle Svanemerkede. Dette er de første Svanemerkede produktene i vår produktserie, men ikke på langt nær de siste”, sier Magnus Kämpe, MSc Chemical Engineer hos Arom-dekor. 

Vi jobber for at flere av våre produkter skal bære Svanemerket i fremtiden. Dette er ett resultat av vår konstante produktutvikling, vårt miljøarbeid og vår søken etter å ha de beste mulige produktene i vårt sortiment, med så lite miljøpåvirkning som mulig», avslutter Magnus.

AdProLine®-serien til bilvaskehaller som er Svanemerkede er spesielt utviklet for automatiske bilvaskehaller. Alkali Aid er ett alkalisk konsentrat som skal brukes sammen med vaskemidlene Sufactant eller Foam Surfactant, serien inneholder også blant annet børsteshampoen Brush Aid. Du finner dem her.