96 90 13 10             post@aromdekor.no

Event

Søk

Inloggad som:

Ny kund

Glemt passord

Angi e-postadressen din og klikk på "Send". Innloggingsopplysningene dine blir sendt til e-posten din.

Arom-dekor Kemi AB på 21. plass blant Sveriges raskest voksende B2B-selskaper, omsetning over 100 MSEK

Arom-dekor Kemi AB på 21. plass blant Sveriges raskest voksende B2B-selskaper, omsetning over 100 MSEK

Arom-dekor Kemi AB har plassert seg på 21. plass i Revenue Journal’s rangering av Sveriges raskest voksende B2B-selskaper med en omsetning over 100 MSEK.

Arom-dekor Kemi AB har plassert seg på 21. plass i Revenue Journal’s rangering av Sveriges raskest voksende B2B-selskaper med en omsetning over 100 MSEK. Med en vekst på 66,47% i 2022 fortsetter Arom-dekor Kemi å styrke sin posisjon innen produksjon. Veksten er et bevis på selskapets engasjement for innovasjon og bærekraft, noe som gjør Arom-dekor Kemi til en viktig aktør i bransjen.
 
I rapporten fra Revenue Journal sammenlignes Sveriges raskest voksende B2B-selskaper med en omsetning over 100 MSEK basert på flere kriterier. For å kvalifisere seg til listen må selskapene ha vist en inntektsøkning på minst 30 % i løpet av 2022, samt hatt kontinuerlig vekst mellom 2020 og 2022. Andre viktige faktorer inkluderer at selskapene må ha sitt hovedkontor i Norden og tilby en betydelig B2B-tjeneste i Sverige.
 
Selskapene er delt inn i tre vekstkategorier avhengig av deres vekstrate: 30-40%, 40-50% og over 50%. Rapporten bygger på finansielle data fra Creditsafe og ble supplert med manuell forskning. I tillegg til veksten blir også lønnsomhet vurdert, der de fleste av de listede selskapene har oppnådd en kombinasjon av høy vekst og lønnsomhet, noe som viser at rask vekst og økonomisk stabilitet ikke er gjensidig utelukkende.
 
Sammenfattende er sammenligningen i rapporten basert på selskapenes inntektsøkning, geografiske fokus og prestasjoner over en treårsperiode, der de selskapene som har oppnådd høyest vekst, plasserer seg høyest på listen.