96 90 13 10             post@aromdekor.no

Event

Søk

Inloggad som:

Ny kund

Glemt passord

Angi e-postadressen din og klikk på "Send". Innloggingsopplysningene dine blir sendt til e-posten din.

DET VI BRYR OSS OM

Den som er veldig sterk, må også være veldig snill. Det er et uttrykk som kan bety ulike ting avhengig av tilskueren, men for oss betyr det at fordi vi har mulighet til å bidra i form av tid, kraft og penger innen visse områder, har vi også valgt å gjøre det.

Vi bidrar først og fremst i det som ligger oss aller nærmest på hjertet, nemlig barna. Det betyr at vi støtter ulike organisasjoner i store og små saker, for eksempel i forskning på kreft eller andre sykdommer.

Hvilke organisasjoner vi støtter, ser du nedenfor. 

BARNEKREFTFONDET

Barnekreftfondet arbeider for å bekjempe barnekreft og sørge for at rammede barn og foreldrene deres får den pleien og støtten de trenger. 85 % av de rammede barna overlever sykdommen, men det er ikke nok. Barnekreft er fortsatt den vanligste dødsårsaken i Sverige for barn i alderen 1–14 år. Det vill vi være med på å endre, og derfor støtter vi barnekreftforskningen.

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn
med cancer och andra sjukdomar och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag
som gemensamt cyklar ner till Paris. Team Rynkeby grundades 2002 i Danmark , då 11
motioncyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S
beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France.

Läs hela historien om Team Rynkeby här.

Team Rynkeby

Team Rynkeby er et europeisk veldedighetsprosjekt som hvert år samler inn penger til barn med kreft og andre sykdommer samt familiene deres. Deltakerne er organisert i ulike lag som sykler sammen ned til Paris. Team Rynkeby ble etablert i Danmark i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen på Tour de France.

PROSJEKT POINT PEDRO, JAFFNA SRI LANKA

Ruko Dahl, som opprinnelig kommer fra Sri Lanka, startet Prosjekt Point Pedro etter tsunamien i 2004. Behovet for hjelp var enormt. Ruko kunne ikke hjelpe alle, men valgte å ta utgangspunkt i ressursene som var tilgjengelige da.

Det første som ble gjort var å ta vare på barn som hadde mistet familiene sine i tsunamien, og som verken hadde mat, klær eller tak over hodet. Det ble også startet en faddervirksomhet for å samle inn penger til innkjøp av det mest nødvendige. Senere er og blir det gjennomført en rekke forskjellige prosjekter, og barna som er med på Prosjekt Point Pedros får hjelp til de har fylt 18 år.

Kort om faddervirksomhet

– 83 barn inngår i faddervirksomheten, der Arom-dekor Kemi har tatt til seg 20 barn som får et bidrag på 200,-/person/måned
– Arom-dekor Kemi har også støttet med ekstra penger, fordi forsyning av mat har vært svært problematisk på grunn av pandemien
– Prosjekt Point Pedro har drøye 50 faddere som bidrar på ulike måter