96 90 13 10             post@aromdekor.no

Event

Søk

Inloggad som:

Ny kund

Glemt passord

Angi e-postadressen din og klikk på "Send". Innloggingsopplysningene dine blir sendt til e-posten din.

Arom-dekor Kemi AS, stolt mottaker av DN Gaselle 2023-utmærkelsen

Arom-dekor Kemi AS, stolt mottaker av DN Gaselle 2023-utmærkelsen

Arom-dekor Kemi AS opererer i hele Norge, med kontorer på vestkysten i Førde. Selskapet har opplevd betydelig vekst i den seneste tiden og står nå foran en ny fase med utvidelse av personalet.

I tillegg til å tilby frostvæske, spylevæske og vaskeprodukter til transportsektoren, leverer vi også AdBlue fra 5 liter opp til egne tankbiler med stående fyllinger. Vi leverer også et bredt spekter av produkter til industrien, inkludert glykoler og VVS-produkter.

Fokus på miljøet
Vi arbeider kontinuerlig med et sterkt fokus på miljø, både med hensyn til arbeidsmiljø og miljøpåvirkning. Som vår kunde kan man alltid være trygg i vissheten om at man handler med en leverandør som bryr seg om miljøet. Et godt arbeidsmiljø og redusert miljøpåvirkning er i fokus i all vår behandling og produksjon. Vi arbeider for å miljømerke så mange av produktene våre som mulig og driver derfor kontinuerlig utviklingsarbeid med produktene og deres innhold. Vi er stolte over at vi i dag har flere produkter som er miljømerket, både gjennom Bra Miljöval og Svanemerket.

”Vi er stolte av å ha blitt tildelt den prestisjefylte DN Gaselle 2023-utmærkelsen, som er et bevis på at vi jobber i riktig retning og oppfyller våre kunders krav og forventninger,” sier Jim Lingman, administrerende direktør for Arom-dekor Kemi AS.

Kriterier for gasellebedrifter:
– Levert godkjente regnskaper.
– Oppnådd positivt samlet driftsresultat.
– Mer enn doblet omsetningen over fire år.
– Unngått fallende omsetning.
– Hatt en omsetning på over én million det første året og fem millioner det siste året.
– Har vært et aksjeselskap.