96 90 13 10             post@aromdekor.no

Event

Søk

Inloggad som:

Ny kund

Glemt passord

Angi e-postadressen din og klikk på "Send". Innloggingsopplysningene dine blir sendt til e-posten din.

Arom-dekor Kemi fortsetter å ekspandere!

Arom-dekor Kemi fortsetter å ekspandere!

Hos Arom-dekor Kemi fortsetter vi å ekspandere vår produksjonskapasitet, sist ved å installere to nye fyllelinjer i Sverige. Disse gir oss utvidede muligheter til å produsere en rekke forskjellige produkter i varierende emballasje. Dette er en del av

Arom-dekor Kemi fortsetter å ekspandere gjennom økt produksjonskapasitet
Hos Arom-dekor Kemi fortsetter vi å ekspandere vår produksjonskapasitet, sist ved å installere to nye fyllelinjer i Sverige. Disse gir oss utvidede muligheter til å produsere en rekke forskjellige produkter i varierende emballasje. Dette er en del av vår vekstreise, en annen er en ny AdBlue-fabrikk i Kongsvinger, Norge som ble innviet i midten av september.
 
Vi har valgt å gi de nye fyllelinjene navnene Björketorp og Kouvola. Björketorp for å fremheve og anerkjenne hvor reisen for Arom-dekor Kemi en gang startet. Den andre kaller vi Kouvola, som er hjembyen til Arom-dekor Kemi Oy. På denne måten vil vi fremheve at vi i Arom-dekor Kemi jobber mot samme mål og verdier. Nå har vi to maskiner med navn som representerer våre naboland Norge og Finland og våre kolleger der, Førde (tatt i bruk 2022) & Kouvola.
 
Björketorp
Vår andre nye fyllemaskin har vi valgt å kalle Björketorp. For å fremheve og anerkjenne hvor reisen til der vi er i dag en gang startet. Björketorp har et litt smalere formål enn sin nyankomne venn Kouvula. I denne maskinen vil det fylles små volum av produkter som for eksempel Aceton, Cellulose, Tynner og Syrevask i emballasje på 0,5–5 liter.
 
Kouvola
Denne maskinen er optimalisert for 1 liter og nedover. Kouvola vil kunne fylle alle ulike emballasjestørrelser opptil 5 liter. Kouvola har en helt annen og mer effektiv automasjon enn forgjengeren, og gir en økt produksjonshastighet på 4 ganger