96 90 13 10             post@aromdekor.no

Event

Søk

Inloggad som:

Ny kund

Glemt passord

Angi e-postadressen din og klikk på "Send". Innloggingsopplysningene dine blir sendt til e-posten din.

HVOFOR VELGE OSS?

BREDT SORTIMENT OG STERKE VAREMERKER

 

Vi er ledende totalleverandør av NOx-reduserende AdBlue®, men også av andre kjøretøykjemikalier til den nordiske transportsektoren. Med AdBlue® og våre andre varemerker, AdProLine, AdTechLine og AdHomeLine, kan vi tilby et bredt sortiment av kjøretøykjemikalier med høy kvalitet. .

 

Våre produkter og varemerker

AdBlue - Reduserer utslippene av nitrogenoksider (NOx) i dieselkjøretøy utstyrt med SCR-teknologi. AdBlue® fra Arom-dekor Kemi oppfyller kravene i henhold til ISO/PAS 22241-1. Produktet kontrolleres dessuten av uavhengige laboratorium og tildeles et kvalitetssertifikat.

AdProLine® - Vårt sortiment av kjøretøykjemikalier som spylervæske, frostvæske og rengjøringsprodukter for transportsektoren.

AdTechLine® - Vårt sortiment av produkter særskilt tilpasset for industrien.

AdHomeLine® - Vårt nyeste område med et voksende sortiment av kjemikalieprodukter for forbrukermarkedet.


MODERNE PRODUKSJON OG VELUTVIKLET LOGISTIKK

Med Skandinavias mest moderne produksjonsanlegg og et velutviklet logistikknett kan vi tilby kundene våre skreddersydde distribusjonsløsninger. Vi sørger for kontinuerlig tilgang på AdBlue®, ved hjelp av egne kjøretøy, tankbiler og utplassering av ulike typer tanker og pumpestasjoner hos kundene våre. Vi tilbyr også automatisk påfylling av AdBlue®, som vil si at vi har en måler i tanken hos kunden og tar oss av alt når det gjelder påfylling – som kunde trenger du ikke å gjøre noe.


KUNDERETTET TOTALLEVERANDØR

Vår filosofi er å tilby hver kunde en optimal helhetsløsning. Egen produksjon, fleksible emballasjemuligheter og skreddersydd distribusjon gir oss de aller beste forutsetninger. Vi er en lydhør totalleverandør som setter kundene våre i førersetet.